Στο Πρωτοδικείο οδηγείται ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Παραμένουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι στο τμήμα μπάσκετ

Μαύρη σελίδα στην αιωνόβια ιστορία του Παναθηναϊκού γράφτηκε την Πέμπτη καθώς ο ερασιτέχνης προσέφυγε στο Πρωτοδικείο προκειμένου να αναδειχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο. Βλέπετε, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έπιασε πάτο. Στο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε μαζεύτηκαν όλα κι όλα 40 άτομα και για μία ακόμα φορά δεν προέκυψε κάποιο ψηφοδέλτιο. Αυτό σημαίνει ότι το Πρωτοδικείο θα είναι αυτό που θα ορίσει τη νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Και όμως πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωναν κατά καιρούς ότι θα βοηθήσουν τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να ξεπεράσει τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε. Πολλοί έκαναν δηλώσεις, αλλά κανείς τελικά δεν βοήθησε έμπρακτα και έτσι ο σύλλογος που μετρά 103 χρόνια ζωής και δράσης οδηγείται στο πρωτοδικείο.

Ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου Αχιλλέας Μακρόπουλος δήλωσε ότι ζήτησε βοήθεια από αρκετούς μεγαλοπαρά��οντες, ωστόσο δεν βρήκε ανταπόκριση, με αποτέλεσμα η κατάσταση να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Κάποιοι φίλοι του Παναθηναϊκού ζήτησαν να συντηρήσουν οι ίδιοι κάποια τμήματα του συλλόγου όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Ο κύριος Μακρόπουλος επανέλαβε πως έχει ανοιχτεί λογαριασμός σε τράπεζα προκειμένου τα μέλη να ενισχύσουν τον σύλλογο όμως μόνο τέσσερις άνθρωποι κατέθεσαν χρήματα και πως πρόσφατα βοήθησε έναν αθλητή με δικά του χρήματα, καθώς είχε μείνει στο σπίτι του δίχως φως.

Στο μεταξύ, στην διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε συνάντηση που είχαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τον προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς, διευκρίνισαν ότι η διαδικασία πώλησης της ομάδας μπάσκετ βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ στον προϋπολογισμός θα γίνουν αισθητές μειώσεις για το κόστος όλων των συμβολαίων...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top