Πρωταγωνιστής στο βρώμικο παρασκήνιο ο Ευ. Μαρινάκης

Μιλούσε με όλους αλλά... δεν είχε καμία σχέση

Πρωταγωνιστής στο βρώμικο παρασκήνιο ο Ευ. Μαρινάκης

Η εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια μέσω των συ��ομιλιών που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας γίνεται εντονότερη.

Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι μπορεί να έμοιαζε σαν μια νέα δυναμική παρουσία με το βλέμμα στο μέλλον αλλά πολύ γρήγορα πριν καλά - καλά περάσει ένας χρόνος και με συνοδοιπόρους από την πρώτη στιγμή τους Μπέο και Κανελλόπουλο, έχει εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά. Το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκα περιλαμβάνεται καθημερινά στις περισσότερες από τις συνομιλίες για το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου που συγκλονίζουν την χώρα.

Ο Μαρινάκης που περιλαμβάνεται στην λίστα των κατηγορουμένων, εμφανίζεται είτε ο ίδιος, είτε οι συνοδοιπόροι του Μπέος και Κανελλόπουλος, να επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με προφανείς στόχους. Χαρακτηριστική η συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον Θανάση Κανελλόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο γραφείο του προέδρου του Ολυμπιακού και συζητούν για το πως θα γλιτώσει την τιμωρία. Τις κινήσεις του Μαρινάκη και την σχέση του με τον πρόεδρο του Πανιωνίου Βεντούρη σχολιάζουν σε μια ακόμη συζήτηση ο Μάκης Ψωμιάδης με τον γενικό διευθυντή της Σούπερ Λίγκα Πατρικ Κομηνό.

Την Δευτέρα, πάντως, έκανε την πρώτη του παρέμβαση για το θέμα στην εκπομπή «Δίκη» και ο Νικόλας Πατέρας που υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με το στοίχημα και τον τζόγο. Δείτε στο βίντεο τις νέες καυτές συνομιλίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον Ευάγγελο Μαρινάκη...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top