Οριστικός υποβιβασμός για τον Ιωνικό

Δικαιώθηκε ο Ατρόμητος - μένει η ποινή στον Γκαρσία

Οριστικός υποβιβασμός για τον Ιωνικό

Στην Football League 2 υποβιβάζεται οριστικά ο Ιωνικός, καθώς η Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση της ομάδας κατά της απόφασης με την οποία ο αγώνας της ομάδας της Νεάπολης με την Αναγέννηση Καρδίτσας κατακυρώνεται υπέρ των Θεσσαλών.

Όπως αναφέρει στην απόφασή της, η Επιτροπή «δέχεται εν μέρει την έφεση της ΠΑΕ Ιωνικός κατά της υπ' αριθμ. 257/2011 απόφασης της ΠΕ/Football League και της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Κατακυρώνει τον αγώνα Ιωνικός-Αναγέννηση Καρδίτσας της 3/4 υπέρ της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στην ΠΑΕ Ιωνικός χρηματική ποινή 25.000 ευρώ».

Έτσι, ο υποβιβασμός του Ιωνικού είναι οριστικός, άσχετα με την ποινή που του είχε υποβληθεί νωρίτερα από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Παράλληλα, διεγράφη η ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί στον Ατρόμητο για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ διατηρήθηκε η ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Πάμπλο Γκαρσία για τη συμπεριφορά του στον αγώνα των πλέι-οφ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top