Ροζ σκάνδαλο με Μέσι!

Καυτές νύχτες με σεξ, αλκοόλ και χορό…!

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει δημοσίευμα εφημερίδας της Αργεντινής που αναφέρεται σε καυτές νύχτες του σούπερσταρ της Μπαρτσελόνα και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι!

Το δημοσίευμα της Libre με τίτλο «Εκτός ελέγχου το πάρτι του Μέσι στο Πουέρτο Μαδέρο» κάνει λόγο για ένα έξαλλο και καυτό πάρτι με πανέμορφες κοπέλες, πολύ σεξ, αλκοόλ και αισθησιακούς χορούς στο νέο διαμέρισμα του Αργεντινού άσου στην πιο ακριβή περιοχή του Μπουένος Αϊρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Ξοάνα Γκονζάλες μία από τις πολλές καλλονές που είχαν προσκληθεί στο πάρτι, είχε τραβήξει το βλέμμα του Μέσι σε μία ντισκοτέκ όπου και είχαν γνωριστεί πριν από λίγο καιρό. Η πανέμορφη κοπέλα πήγε μαζί του στην κρεβατοκάμαρα του, ωστόσο η ίδια ανέφερε στη συνέχεια πως τελικά δεν έγινε τίποτα μεταξύ τους και απλά… έπαιξαν playstation!

Την ίδια στιγμή ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου αρνείται τα πάντα και τονίζει πως δεν έχει καν γνωρίσει την Ξοάνα Γκονζάλες!

«Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι γυναίκες είναι να µε αφήσουν ήσυχο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι ο οποίος εξηγεί ότι θέλουν να τον μπλέξουν σε σεξουαλικά σκάνδαλα για να αμαυρώσουν την εικόνα του…

Δείτο το βίντεο από το MEGA...