Λέτο: «έχω 3ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό»

Τι δήλωσε σε εφημερίδα της Αργεντινής

Λέτο: «έχω 3ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό»

Μήνυμα παραμονής του στον Παναθηναϊκό στέλνει ο Σεμπάστιαν Λέτο, μιλώντας στην εφημερίδα «Ole» της Αργεντινής. Όπως τονίζει, έχει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και αυτό που τον ενδιαφέρει αυτή την περίοδο είναι να βελτιωθεί αγωνιστικά.

«Έχω συμβόλαιο τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Πρώτα από όλα θα ήθελα να τα πάω ακόμη καλύτερα και να μπορέσω να παίξω στην εθνική ομάδα, κάτι που βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό μου. Το σκέπτομαι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν στη θέση μου», απαντά ο αριστερός εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

Σχετικά με τις εντυπώσεις του για τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, είπε: «αυτή τη στιγμή ξεκουράζομαι. Ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό, αγωνιζόμενος σε καλό επίπεδο και αισθάνομαι χαρούμενος. Ύστερα από τρία χρόνια που βρίσκομαι στη χώρα αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, νιώθω θαυμάσια και αρκετά ωραία. Οι οπαδοί με αγαπούν πολύ και θα παλέψω ακόμη πιο πολύ γι' αυτούς».

Τέλος, σε ερώτηση για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, ο Λέτο παρομοιάζει την κατάσταση με εκείνη της Αργεντινής το 2001. «Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με έχει επηρεάσει, αλλά η κατάσταση στη χώρα είναι πολύ άσχημη, υπάρχουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν περισσότερες από μία διαδηλώσεις την ημέρα και επεισόδια. Η ανεργία είναι υψηλή. Όπως και στην Αργεντινή το 2001», λέει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top