Nτοπέ πέντε παίκτες της Εθνικής του Μεξικού

Ανάμεσά τους και μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού

Nτοπέ πέντε παίκτες της Εθνικής του Μεξικού

Σοκ έχει προκληθεί στην ποδοσφαιρική Εθνική Ομάδα του Μεξικού, καθώς τη στιγμή που αγωνίζεται στο Γκολντ Καπ στην Αμερική, ανακοινώθηκε από την ομοσπονδία της χώρας ότι πέντε ποδοσφαιριστές της πιάστηκαν ντοπέ. Ωστόσο, όπως διευκρινίζεται, αυτό συνέβη λόγω του μολυσμένου κρέατος (μάλλον κοτόπουλου) που έφαγαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στο διάστημα 17-20 Μαΐου.

Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Γκιγιέρμο Οτσόα, γνωστό στην Ελλάδα από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, τον αμυντικός Φρανσίσκο Ροντρίγκες της Αϊντχόφεν, τον αμυντικό Έντγκαρ Ντουέν��ας (της Τολούκα) και τους μέσους Αντόνιο Νάελσον (Τολούκα) και Κριστιάν Μπερμούδες (Ατλάντα).

Οι παίκτες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης και οι Μεξικανοί έκαναν αίτηση για να τους αντικαταστήσουν, επικαλούμενοι έκτακτη ανάγκη. Πάντως, το Μεξικό δεν κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς που πήρε από τη νίκη του με 5-0 κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ, αν και στον αγώνα αυτόν κάποιοι από αυτούς τους παίκτες αγωνίστηκαν κανονικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top