Στο πόδι η ομογένεια της Ν. Υόρκης για την Εθνική Ομάδα

Στις 3.00 τα ξημερώματα αντιμετωπίζει το Εκουαδόρ

Στο πόδι η ομογένεια της Ν. Υόρκης για την Εθνική Ομάδα

Στο πόδι βρίσκεται η ομογένεια στη Νέα Υόρκη για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει εκεί η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, στις 3.00 τα ξημερώματα της Tετάρτης. Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ στο «Σίτι Φιλντ», το οποίο είναι γήπεδο μπέιζμπολ και πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί για ποδόσφαιρο!

Είναι η πρώτη εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας στις ΗΠΑ μετά την κατάκτηση του Euro 2004. Ωστόσο αυτό είναι και το πρώτο υπερατλαντικό της ταξίδι από την πικρή εμπειρία του 1994, τότε που η Ελλάδα είχε εφαρμόσει το περίφημο σύστημα 4-4-2 (στα τέρματα που δέχονταν) στην παρθενική της εμφάνιση σε Μουντιάλ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Φερνάντο Σάντος είναι πιθανό να αφήσει εκτός τον Καραγκούνη, ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον αστράγαλο.

Παράλληλα, δεν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον ελληνοαμερικάνο αμυντικό Τζορτζ Τζον, καθώς τυγχάνει τραυματίας. Ο παίκτης του Ντάλας κλήθηκε μόνο για να δοκιμαστεί στην προπόνηση, που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τεστ με τον Ισημερινό.

Ο αγώνας τυπικά είναι φιλικός, ωστόσο η ενδεχόμενη επιτυχία μετρά στην συνολική βαθμολογία της FIFA από την οποία θα καθοριστεί αν η Ελλάδα θα είναι στο γκρουπ των ισχυρών για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top