Μπρέικ στο μπρέικ έκανε ο ΠΑΟΚ στον Αρη

Σε πέμπτο μικρό τελικό η θέση της Ευρωλίγκα

Μπρέικ στο μπρέικ έκανε ο ΠΑΟΚ στον Αρη

Σε πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί η τρίτη ελληνική ομάδα που θα συμμετάσχει στην Ευρωλίγκα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει το μπρέικ στο μπρέικ, να κερδίσει με 80-91 εκτός έδρας τον Αρη, να ισοφαρίσει σε 2-2 την σειρά του μικρού τελικού του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ και να στείλει την σειρά σε έναν συγκλονιστικό πέμπτο τελικό ανάμεσα στους δύο αιωνίους της συμπρωτεύουσας.

Ωστόσο, ζήτημα είναι το πότε θα διεξαχθεί αυτός ο πέμπτος αγώνας. Τετάρτη ή Πέμπτη; Αν το ματς ανάμεσα στους δύο μεγάλους της Θεσσαλονίκης γίνει Τετάρτη, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αν όμως γίνει Πέμπτη θα ισχύσει η τιμωρία της έδρας του Δικεφάλου και η Πυλαία θα είναι άδεια από τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Στα αγωνιστικά, αν και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με έναν πόντο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (με 23-24), ο Αρης πέρασε μπροστά και έκλεισε προηγούμενος στο ημίχρονο (50-42). Γρήγορα η διαφορά εξανεμίστηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να το ολοκληρώσουν ισόπαλες στο 66-66. Ωστόσο στην τέταρτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ανέβασε μηχανές και επιτυγχάνοντας 25 πόντους πήρε τη νίκη με 80-91.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top