Τέλος εποχής για τον Σακίλ Ο’ Νιλ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση

Τέλος εποχής για τον Σακίλ Ο’ Νιλ
Με ένα βίντεο διάρκειας 16 δευτερολέπτων, το οποίο και ανέβασε στο Twitter, επέλεξε ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ΝΒΑ, ο Σακίλ Ο’ Νιλ, να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Αν και ο ίδιος πλέον είναι 39 ετών, κανείς δεν περίμενε ότι θα ανακοίνωνε έτσι ξαφνικά ότι σταματάει το μπάσκετ. «Τα καταφέραμε. 19 ολόκληρα χρόνια. Γ’α αυτό λέω πρώτα σε εσάς ότι εγκαταλείπω την ενεργό δράση. Σας ευχαριστώ. Σας αγαπάω, θα τα πούμε σύντομα!» ήταν το μήνυμα του «Shaq» στους εκατομμύρια οπαδούς του ανά την υφήλιο.

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ «αφήνει» πίσω του μία καριέρα γεμάτη από ατομικούς τίτλους, τέσσερα δακτυλίδια πρωταθλητή και 1433 αγώνες.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 από τους Ορλάντο Μάτζικ, συνέχισε το 1996 στους Λος Άντζελες Λέικερες (με τους οποίους κατέκτησε 3 πτρωταθλήματα) και από εκεί μεταπήδησε το 2004 στους Μαϊάμι Χιτ, με τους οποίους κατέκτησε ένα πρωτάθλημα. Φεύγοντας από τους Χιτ το 2008 αγωνίστηκε από μάι σεζόν στους Φοίνιξ Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίρς και Μπόστον Σέλτικς.

Το ΝΒΑ είναι σίγουρο φτωχότερο από σήμερα…


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top