Με αυτοκίνητο προδιαγρα��ών WRC στο Ακρόπολις ο Αθανασούλας!

Στηρίξτε την προσπάθεια του!

Κι όμως γίνεται! Ο Λάμπρος Αθανασούλας και ο Νίκος Ζακχαίος για πρώτη φορά θα βρεθούν στο μπάκετ ενός εργοστασιακού αυτοκινήτου προδιαγραφών WRC εκπροσωπώντας τη χώρα μας!

Δύο χρόνια μετά την επικράτησή τους στην κατηγορία PWRC, στο 56ο Ράλλυ Ακρόπολις, οι Λάμπρος Αθανασούλας-Νίκος Ζακχαίος επανέρχονται, αυτήν τη φορά με ένα Ford Fiesta RS WRC, με την τεχνική υποστήριξη της M-Sport. Η προσπάθειά τους απέναντι στους πρωταγωνιστές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (Sebastien Loeb, Mikko Hirvonen, Peter Solberg, Sebastien Ogier, JM Latvalla, Kimi Raikkonen), υποστηρίζεται από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, η οποία και ενέκρινε τη συμμετοχή με το διακριτικό τίτλο Team Greece.

Για να φτάσουν όμως μέχρι εκεί αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στην συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού. Η οικονομική κατάσταση, δυσκόλεψε υπερβολικά την εύρεση των απαιτούμενων χορηγιών, με αποτέλεσμα το πλήρωμα να καταφύγει σε κάτι πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα. Για πρώτη φορά αγωνιστικό πλήρωμα ζήτησε και τελικά έλαβε την οικονομική υποστήριξη ιδιωτών και εταιρειών, από τη συνδρομή των οποίων μέχρι σήμερα έχει εξασφαλιστεί το ποσό των 34.000 ευρώ. Μπορεί το απαιτούμενο ποσό ακόμη να μην έχει καλυφθεί, ωστόσο η ανταπόκριση του κόσμου έκανε την απόφαση για τη συμμετοχή να μοιάζει με μονόδρομο (http://www.athanassoulas.gr/4/61/).

Οι δύο μεγάλοι χορηγοί του πληρώματος είναι η JetOil, και η Ford Motor Hellas. Την προσπάθεια τους στηρίζουν επίσης, το περιοδικό 4Τροχοί, η ε��αιρία παραγωγής BOO productions, η PATRON Tequila, και η The Porto Heli Colection.

Χάρη σε όλους αυτούς, στην υποστήριξη του κόσμου και στην Athanassoulas Rally Team, το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα ξεκινώντας κάτω από την Ακρόπολη την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 19:30!

Εάν πιστεύετε σε αυτήν την προσπάθεια και επιθυμείτε να την υποστηρίξετε, επισκεφτείτε το www.athanassoulas.gr η στείλτε mail στο info@athanassoulas.gr μέχρι και την Τρίτη 14/6.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top