Για ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει τον εθνικό προπονητή ο Καραλής

Είναι η δεύτερη καταγγελία του Έλληνα πρωταθλητή για τον Δημήτρη Κυτέα

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα προχώρησε ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 19χρονος πρωταθλητής φέρεται να έχει καταθέσει την καταγγελία μέσω του δικηγόρου του στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), Κώστα Παναγόπουλο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής καταγγέλλει τον κ. Κυτέα αναφέρει πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς είναι η δεύτερη καταγγελία που κάνει εναντίον του εθνικού προπονητή, ήταν το επεισόδιο που έγινε την Τετάρτη 22 Μαΐου στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ο Δημήτρης Κυτέας του επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς, που είχαν ως αποδέκτη τόσο τον ίδιο όσο και τους γονείς του.

Σύμφωνα πάντα με τον Έλληνα πρωταθλητή, ο Κυτέας απευθυνόμενος προς κορυφαία αθλήτρια που μιλούσε με τον Καραλή της, είπε:«Εκτίθεσαι με το να βγαίνεις φωτογραφία με τον μαύρο».

Το συμβάν σχολίασαν οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου, παίρνοντας το μέρος του Καραλή.