4ος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου: Αγαπώ και Πράττω

Την Κυριακή 9 Ιουνίου

φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου

Το φιλανθρωπικό σωματείο «Αγαπώ και Πράττω» διοργανώνει τον 4ο ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 10:00π.μ. και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε μετατρέποντας την αγάπη σας σε πράξη!

Σκοπός της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι η δωρεά αξονικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γ.Ν. Παπανικολάου. Το συγκεκριμένο νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων της Ανατολικής, Κεντρικής Εύβοιας και της Νήσου Σκύρου.

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα παραθαλάσσια γραφικά χωριά της Παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στομίου Οξυλίθου, και αποτελείται από δύο διαδρομές τρεξίματος των 10χλμ και 5χλμ καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού των 500 μέτρων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το λιμάνι της Παραλίας Κύμης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα μας www.agapwkaiprattw.gr

Μπορείτε επίσης να βοηθήσετε στην επίτευξη του στόχου μας είτε αγοράζοντας το μπλουζάκι μας το οποίο θα διατεθεί στην αγορά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, είτε με το να γίνετε υποστηρικτές χορηγοί ή χορηγοί ειδών και υπηρεσιών. Σημασία δεν έχει το ποσό! Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι σημαντικό γιατί θα έχει προσφερθεί με αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Πλήθος επώνυμων καλλιτεχνών όπως ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιώργος Κιμούλης, η Άννα Βαγενά, ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ναταλία Δραγούμη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Καλαθάς, ο Νίκος Ορφανός, ο Ορέστης Τρίκας, ο Μανος Ζαχαράκος, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ο Αλέξανδρος Πέρρος και πολλοί άλλοι στηρίζουν τον αγώνα μας!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top