Τα βλέμματα στις κερδίκες και τις συντρόφους των παικτών του Super Bowl

Φιλιά, αγκαλιές, χαμόγελα και στήριξη στους αγαπημένους τους

Ιστορία στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο κατάφερε για άλλη μία φορά να γράψουν οι Patriots στην Ατλάντα. Δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Super Bowl βρίσκονταν οι σύζυγοι και τα παιδιά τους και τους αποθέωναν από τις κερκίδες.

Η Gizele γεμάτη περηφάνια μετά τον τελικό πήγε και αγκάλιασε τον σύζυγό της, Tom Brady ενώ μαζί της είχε και τα δύο τους παιδιά.

Kαι η σύζυγος όμως του Brandon King των Patriots, Risa ήταν εκεί για να τον ενθαρρύνει. Μαζί είχε και τον ενός έτους γιο τους.

Ο Dont'a Hightower είχε κάθε λόγο να παίξει καλά αφού ήξερε πως σε απόσταση αναπνοής υπήρχε η κοπέλα του, Morgan Hart η οποία τον χειροκροτούσε και τον τραβούσε φωτογραφίες.

Η Marissa Powel, σύζυγος του Kyle Van Noy άναψε φωτιές άναψε φωτιές στο γήπεδο αφού διαθέτει τέλειες αναλογίες, άλλωστε έχει μία πολύ πετυχημένη πορεία στο modeling.

Περήφανη για το αγόρι της Ndamukong Suh, είναι η Katya Leick όπως δείχνει με αναρτήσεις της στα social media.

Φωτογραφίες από τα στάδιο μαζί ανέβασαν ο Nate Ebner's με την κοπέλα του Chelsea Walton. Ο Νate άρχισε το super bowl σε ηλικία μόλις 17 ετών και θεωρείται ο μικρότερος αθλητής που πήρε ποτέ μέρος σε παιχνίδι.

Τη χαρά της στον σύντροφό της LaAdrian Waddle για τη μεγάλη νίκη έδειξε δίνοντάς του ένα παθιασμένο φιλί η Ashley Hogan. Ο ίδιος το απόλαυσε και το ανταπέδωσε με ένα χάδι.Φιλιά στο γήπεδο και για τους  Ashley Hogan  και Chris. Η σύζυγος μάλιστα του ποδοσφαιριστή, μπορεί να έχει αναλογίες μοντέλου αλλά είναι γιατρός.

Τέλος Mackenzie Andrews και  David Andrews, πήγε στο γήπεδο όχι μόνη αλλά με τον σκύλο τους ο οποίος και έφερε γούρι στην ομάδα.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία 3 χρόνια που η ομάδα της Βοστώνης νίκησε στον τελικό του Super Bowl, που διεξήχθη στην Ατλαντα, τους Los Angeles Rams με 13-3 και κατέκτησε τον τίτλο του NFL.