Φοβερή Τότεναμ, "γάζωσε" την Έβερτον με 6-2

Σε απόσταση βολής από τη 2η θέση της Μάντσεστερ Σίτι

Στην Αγγλία η Τότεναμ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Έβερτον συντρίβοντάς την με 6-2. Ο Γουόλκοτ άνοιξε το σκορ στο 21', ο Σον ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους ( 27’). 

Ωστόσο, ο Ντελέ Άλι έδωσε εκ νέου προβάδισμα τους φιλοξενούμενους και ο Κέιν, στο φινάλε του ημίονου έκανε το 3-1. Λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Έρικσεν για να κάνει το 4-1,  ενώ η Έβερτον είχε μια τελευταία αναλαμπή με τον Σιγκούρντουσον. 

Όμως στο 61' ο Σον ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5- 2. Το κερασάκι στην… τούρτα τοποθέτησε ο Κέιν και έτσι η Τότεναμ μείωσε στους δύο βαθμούς από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι.

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 0-3

Στη Bundesliga η Μπάγερν νίκησε 3-0 την Άιντραχτ, στη Φρανκφούρτη. Οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα  στο 35' με τον Ριμπερί. Ο Γάλλος άσος που ήταν σε μεγάλα κέφια έκανε το 2-0, στο 79ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο  Λεβαντόφσκι.

 

Λεγκανές - Σεβίλλη 1-1

Στην Ισπανία με το καλησπέρα η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα άνοιξε με τον Βέσγκα το σκορ κόντρα στην Σεβίλλη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Μπεν Γιεντέρ πήραν την ισοπαλία στο φινάλε του αγώνα.