O Πετρούνιας "δάγκωσε" την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο με τη σύντροφό του

Όλοι υποκλίνονται στον Άρχοντα των Κρίκων

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε  στο παγκόσμιο της Ντόχα το ένατο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα του. Ο πιτσιρικάς που ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας παρκούρ, έχει γίνει θρύλος της ενόργανης γυμναστικής και γράφει ιστορία ακόμα και τραυματίας.

Ο πιτσιρικάς που δε μπορούσε, μεγάλωσε και μπορεί πλέον το ακατόρθωτο... Ακόμα και τραυματίας σαρώνει τα μετάλλια και κάνει τους αντιπάλους του να υποκλίνονται...

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός του χρυσού ολυμπιονίκη του Λονδίνου Αρτούρ Ζανέτι, κατά την ανάκρουση του ελληνικού εθνικού ύμνου ήταν η υπέρτατη αναγνώριση...

Υποκλίνονται στον «κυκλώνα» Πετρούνια

Επώνυμοι θαυμαστές όπως ο Γιώργος Πρίντεζης αλλά και εκατοντάδες άλλοι υποκλίθηκαν στον Έλληνα Ολυμπιονίκη..

Μετά τη... λαμαρίνα ο άρχοντας των κρίκων και η σύντροφος του Βασιλική Μιλλούση, δάγκωσαν και το χρυσό μετάλλιο με τον Έλληνα πρωταθλητή να ανεβάζει κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

Ο πιτσιρικάς που έκανε παρκούρ... και έδειχνε ότι ήταν πρωταθλητής από κούνια....

Χειρουργείται τη Δευτέρα ο Λευτέρης Πετρούνιας

Αν και αψήφησε τον πόνο στον ώμο του, τώρα ήρθε η ώρα να ξεπεράσει τον φόβο του χειρουργείου..

«Φοβάμαι λίγο την επέμβαση, γιατί δεν έχω χειρουργηθεί στον ώμο άλλη φορά, αλλά ανυπομονώ να γίνει, γιατί κουβαλάω αυτόν τον πόνο εδώ και δέκα μήνες και δεν αντέχω άλλο…" είχε δηλώσει ο Άρχοντας των Κρίκων. 

Έχοντας στο πλευρό του τη μητέρα του, αλλά και τον "ιπτάμενο" γιατρό της ομοσπονδίας Οδυσσέα Παξινό ο οποίος υπηρετεί στην πολεμική αεροπορία, ο Λευτέρης Πετρούνιας θα μπει τη Δευτέρα το πρωί στο χειρουργείο με στόχο να επιστρέψει πιο δυνατός και έτοιμος για ένα ακόμα χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.