Σφράγισε την πρόκριση στα play off του Europa Leage ο ΠΑΟΚ

Θρίαμβος του Ολυμπιακού Βόλου στο Λουξεμβούργο

Σφράγισε την πρόκριση στα play off του Europa Leage ο ΠΑΟΚ

Δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα play off του Europa Leage μπήκε ο ΠΑΟΚ, μετά την νίκη με 2-0 απέναντι στην Βαλερέγκα στο «Ούλεβαλ» του Όσλο. Στην ρεβάνς της 4ης Αυγούστου στην Τούμπα, έχει όλες τις προϋποθέσεις πλέον για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Ο Βιεϊρίνια στο 72' και ο Πάμπλο Γκαρσία στο 90' πέτυχαν τα γκολ του «Δικεφάλου», που κατά διαστήματα απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά τις ελλείψεις του.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες συμπολίτες τους, είχε επηρεάσει εμφανώς τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φιλάθλους της νορβηγικής Βαλερένγκα, οι οποίοι έξι μέρες μετά το μακελειό έ��ειξαν -όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό- να μην έχουν διάθεση για μπάλα.

Βόλτα φαίνεται να έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Λουξεμβούργο, νικώντας 3-0 την Ντιφερντάνζ και έτσι εξασφάλισε την παρουσία του στα play off του Europa Leage. Ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα προλάβει να πάρει μέρος στη διοργάνωση μετά την απόφαση για υποβιβασμό.

Ο Σκέμπρι με καταπληκτική ενέργεια άνοιξε το σκορ στο 66', ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ακόστα σημείωσε το 2-0 και στο 89’ ο Σολάκης κατάφερε το τελικό 3-0 ολοκληρώνοντας την υπόθεση πρόκριση. Ο επαναληπτικός θα αποτελεί πλέον τυπική διαδικασία, όσον αφορά το «εισιτήριο» για τα play off του Europa που παίχθηκε μέσα στο γήπεδο. Και αυτό γιατί μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του Βόλου αναμένεται και η ποινή από την ΟΥΕΦΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top