Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟ μετά το 1-1 στη Δανία

Στις 2 Αυγούστου η ρεβάνς στο ΟAKA

Προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟ μετά το 1-1 στη Δανία

Σαφές προβάδισμα απέκτησε ο Παναθηναϊκός για την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Champion League, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Οντένσε στη Δανία.

Οι «Πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 46ο λεπτό με δυνατό γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 89ο λεπτό, όταν ο Καντρί έκανε σέντρα και ο Ρέγκίνιουσεν με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 1-1. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το η ισοπαλία καθιστά τον Παναθηναϊκό απόλυτο φαβορί για την ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη, 2 Αυγούστου, στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο σκόρερ των «Πρασίνων» Σεμπαστιαν Λέτο, κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να προσέλθει την Τρίτη μαζικά στο ΟΑΚΑ."Καλώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έρθει στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να νικήσουμε τους Δανούς και να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο αργεντινός. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι ο Γιώργος Καραγκούνης, συμπλήρωσε τους 100 ευρωπαϊκούς αγώνες με την φανέλα του ΠΑΟ,της Ιντερ και της Μπενφίκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Οντένσε (Κλάουσεν): Βέσελς, Ρουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ (85' Χεγκ), Γιόχανσον, Σ��ρενσεν, Μεντί (46' Γκίσλασον, 68' Τζεμπά Τζεμπά), Καντρί

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Νίνης (77' Καραγκούνης), Λέτο, Πετρόπουλος (72' Κουίνσι)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top