Κόντρα στην Οντένσε για την 11αδα ο Παναθηναϊκός

Φερέιρα: «ήρθαμε για την νίκη»

Κόντρα στην Οντένσε για την 11αδα ο Παναθηναϊκός

Την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League διεκδικεί απόψε (21:00) ο Παναθηναϊκός, που αγωνίζεται στην Δανία κόντρα στην Οντένσε. Ήρθαμε για την νίκη, ήταν το μήνυμα του Ζεσουάλδο Φερέιρα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν ήρθαμε εδώ για την ισοπαλία. Γι' αυτό είναι σημαντικό οι παίκτες του Παναθηναϊκού να μπουν με αυτοπεποίθηση στο ματς. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σε τέτοιου είδους αγώνες η ομάδα που είναι γηπεδούχος θέλει να πετύχει ένα σκορ πρόκρισης. Αυτό γίνεται και με την διαφορά τερμάτων», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός.

Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μεγάλη εμπειρία της Οντένσε στο Champions League.

«Ηρθαμε να παίξουμε σωστά και σοβαρά. Καμία ομάδα δεν μπορεί να πει πως είναι στην τέλεια φάση της. Πρέπει να κάνουμε σωστά όσα θέλουμε για να ανταπεξέλθουμε... Η εμπειρία έχει βαρύτητα και αν οι παίκτες μας έχουν την δυνατότητα να μεταφράσουν αυτή την θέληση σε καλή διάθεση, θα έχουν αποτέλεσμα», κατέληξε ο Φερέιρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top