Η Ουρουγουάη στον τελικό του Κόπα Αμέρικα!

Η παρέα του Φορλάν απέκλεισε το Περού

Η Ουρουγουάη στον τελικό του Κόπα Αμέρικα!

Η Ουρουγουάη είναι η μία φιναλίστ του Copa America, αφού νίκησε τα ξημερώματα με σκορ 0-2 το Περού του Μαρκαριάν και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον αντίπαλο που θα προκύψει από το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Παραγουάη και τη Βενεζουέλα, που θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης.

Η Ουρουγουάη έδειξε μεγαλύτερη διάθεση στα πρώτα 45 λεπτά αλλά ο τρόπος που αναπτυσσόταν ήταν κάπως ανορθόδοξος με βαθιές μπαλιές και σέντρες για τον Φορλάν και τον Σουάρεζ, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήξει χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Ουρουγουάη ανέβασε στροφές και έφτασε γρήγορα σε δύο τέρματα. Στο 52' ο Φορλάν σούταρε με το αριστερό από πολύ μακριά, ο Φερνάντεζ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο επερχόμενος Λουίς Σουάρεζ πήρε το ''ριμπάουντ'' και άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα (58') ο Άλβαρο Περέιρα έβγαλε μαγική ασίστ στον Σουάρεζ ο οποίος, απέφυγε τον Φερνάντεζ έξω από τη μεγάλη περιοχή και έκανε το 0-2 μέσα σε αποθέωση.

Στο 70ο λεπτό ο αρχηγός του Περού Χουάν Βάργκας χτύπησε με τον αγκώνα στο πρόσωπο των Κοάτες και ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση τον έστειλε στα αποδυτήρια. Κάπου εκεί ουσιαστικά ο ημιτελικός είχε λήξει. Η Ουρουγουάη είναι στον τελικό και περιμένει τον αντίπαλό της...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top