Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Κόπα Αμέρικα: έξω και η Βραζιλία!!!

Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε στα πέναλτι!!!

Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Κόπα Αμέρικα: έξω και η Βραζιλία!!!

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Κόπα Αμέρικα. Μετά τον αποκλεισμό της Αργεντινής από την Ουρουγουάη και της Κολομβίας από το Περού, ήρθε η σειράς και της Βραζιλίας!

Οι "σελεσάο" ήταν μακράν καλύτεροι στη διάρκεια του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει με 4-0 ή 5-0, ωστόσο δεν πέτυχαν γκολ. Το ματς έληξε 0-0 στην κανονική του διάρκεια αλλά και στην παράταση. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι οι Βραζιλιάνοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ούτε από την βούλα των πέναλτι. Τέσσερις δοκίμασαν την τύχη τους, κανένας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Έτσι η ομάδα που έχει κατακτήσει τις προηγούμενες δύο διοργανώσεις του Κόπα Αμέρικα αποχαιρέτησε από τα προημιτελικά τον θεσμό, «αυτοκτονώντας» στην διαδικασία των πέναλτι και χάνοντας με τελικό σκορ 2-0 από την Παραγουάη.

Στον άλλο αγώνα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης η Βενεζουέλα επικράτησε 2-1 της Χιλής, η οποία αν και είχε τις περισσότερες φάσεις και ευκαιρίες, επίσης δεν κατάφερε τελικά να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Βενεζουέλα θα αντιμετωπίσει την Παραγουάη στον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα στις τέσσερις τα ξημερώματα της Τετάρτης. Τα ξημερώματα της Τρίτης θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην Ουρουγουάη και το Περού του ιδιαίτερα γνωστού στους έλληνες φιλάθλους Σέρχιο Μαρκαριάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top