Εαυτόν εκτός εθνικής έθεσε ο Big Sofo

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα ενόψει Ευρωμπάσκετ

Εαυτόν εκτός εθνικής έθεσε ο Big Sofo

Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα για την εθνική ομάδα εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, καθώς μετά τους τραυματισμούς, ήρθε και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης να ανακοινώσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την προετοιμασία και έθεσε εαυτόν εκτός διοργάνωσης.

Ο θηριώδης σέντερ ζητούσε επίμονα άδεια τις τελευταίες μέρες λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει η σύντροφός του. Ο Ηλίας Ζούρος το αρνήθηκε και ο BigΣόφο ενημέρωσε ότι αποχωρεί από την προετοιμασία, άρα και από το Ευρωμπάσκετ. Πλέον όχι μόνο η Εθνική χάνει μία ακόμα από τις πλέον πολύτιμες μονάδες της, αλλά και ο ίδιος ο σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ΕΟΚ και τη FIBA.

Πλέον, οι απουσίες είναι περισσότερες από τις... παρουσίες στην εθνική μπάσκετ. Εκτός των Μαυροκεφαλίδη και Σχορτσανίτη, χάνουν το Ευρωμπάσκετ λόγω τραυματισμού οι Βασίλης Σπανούλης και Στράτος Περπέρογλου. Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε τις απουσίες των Διαμαντίδη, Παπαλουκά, Παπαδόπουλο και Βασιλόπουλο, αντιλαμβάνεστε το πρόβλημα για τον Ηλία Ζούρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top