Στο Προεδρικό Μέγαρο οι θριαμβευτές της Σαγκάης

Τιμώνται από τον Παπούλια Εθνική Πόλο, Γιαννιώτης & Λυμπερτά

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι θριαμβευτές της Σαγκάης

Το Προεδρικό Μέγαρο θα επισκεφτούν το πρωί της Τετάρτης οι θριαμβευτές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου της Σανγκάης. Τα «χρυσά» κορίτσια του πόλο, ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά θα συναντηθούν με τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος είχε αποστείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα μετά από κάθε μετάλλιο.

Το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος", κατά την επιστροφή των κολυμβητών. Εκεί βρέθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής που βράβευσε τους αθλητές που επέστρεψαν με μετάλλια, αλλά και τον Γιάννη Δρυμωνάκο, που κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 400μ μικτή ατομική.

Στις δηλώσεις τους οι αθλητές μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να κάνουν πρωταθλητισμό σε ερασιτεχνικά αθλήματα. H Λυμπερτά σημείωσε ότι πήρε τετράμηνη άδεια άνευ αποδοχών από τη δουλειά της για να προπονηθεί ενώ η αρχηγός της εθνικής πόλο Κική Λιόση, τόνισε πως το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει ότι όποιος αθλητής χρησιμοποιήσει τα μόριά του για διορισμό στο Δημόσιο αποβάλλεται από την Εθνική, θα κάνει κακό μόνο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top