Στο Star η σύζυγος του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, για το περιστατικό με τον Σαββίδη

Ο Βιεϊρίνια προσπάθησε να αποτρέψει τον έξαλλο Σαββίδη

Όλοι συζητούν για τη στάση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει τον έξαλλο Σαββίδη. Περήφανη για τον σύζυγο της, η όμορφη Θεσσαλονικιά Βάσω Βεργίδου, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν είμαι αρμόδια να μιλήσω για τα συγκεκριμένα θέματα. Ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά, όλα θα γίνουν. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, θα πάνε όλα καλά».

Είναι τα πρώτα λόγια της συζύγου του Πορτογάλου άσσου, μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο της Τούμπας.

Και αυτή τη φορά η όμορφη Θεσσαλονικιά ήταν στο πλευρό του Βιεϊρίνια. Ανεβάζοντας στο Instagram τη χαρακτηριστική κίνηση του ποδοσφαιριστή προς τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να μην μπει στο γήπεδο, με την ατάκα «tinaftore» που έχει γίνει viral. Ξέρει άλλωστε όσο κανείς την αγάπη του για την ομάδα.

Βεργίδου - Βιεϊρίνια όπως...  Βικτόρια και Ντέβιντ

 

Ήρεμη δύναμη, άτυπη μάνατζερ του άντρα της. Έτσι χαρακτηρίζουν την Βάσω Βεργίδου οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Είναι η Βικτόρια Μπέκαμ της Θεσσαλονίκης, λένε. Λεπτό δεν αφήνει από τα μάτια της τον ποδοσφαιριστή.

«Κάθε γυναίκα πρέπει να το κάνει αυτό στον άντρα της να τον συμβουλεύει και να είναι πάντα δίπλα του, όχι πίσω του. Γνωριστήκαμε τυχαία σε ένα κοινό τραπέζι και παντρευτήκαμε ενώ η κόρη μας ήταν τριών ετών, ήταν παρανυφάκι στο γάμο μας».

Το διάσημο ζευγάρι διατηρεί χαμηλό προφίλ. Οικογενειακά τραπέζια και βόλτες με φίλους είναι στο μενού  όταν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Από το πρόγραμμα δεν λείπει το shopping therapy, καθώς αδυναμία της Θεσσαλονικιάς Βικτόρια είναι η μόδα.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top