Ο Ουάρντα έκοψε τη φόρα στην ΑΕΚ και κράτησε πρώτο τον ΠΑΟΚ

Στην Ένωση επικεντρώνονται πλέον στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο

Φρένο στην ΑΕΚ έβαλε χθες στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, ο οποίος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Αραούχο στο 68' κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το εκπληκτικό γκολ του Ουάρντα στο 80.

Ο Αιγύπτιος παίκτης που ανήκει στον ΠΑΟΚ στέρησε έτσι την ευκαιρία στους κιτρινόμαυρους να περάσουν τους Θεσσαλονικείς στην βαθμολογία και το πανηγύρισε τραγουδώντας στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Στην Ένωση επικεντρώνονται πλέον στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ενώ περιμένουν και τις εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ. Στο μεταξύ ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας ζήτησε από την αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου, να αρχίσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο έχουν τελεστεί πράξεις που εμπίπτουν στον αθλητικό νόμο στα επεισόδια που έγιναν έξω από την Τούμπα, κάνοντας μάλιστα χρήση όλων των τεχνολογικών μέσων. Την έρευνα θα κάνει η υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.