Στα μπαράζ θα διεκδικήσει η Εθνική Ελλάδος την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας

Η Πολωνία νίκησε 4-2 το Μαυροβούνιο

Μια νίκη χωρίζει πλέον την Εθνική Ελλάδος από τη συμμετοχή της  στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Η Σκωτία έμεινε χθες στη Λιουμπλιάνα στο 2-2 με τη Σλοβενία και πλέον η Ελλάδα με νίκη αύριο κόντρα στο Γιβραλτάρ θα έχει άλλη μια ευκαιρία, μέσω των μπαράζ να πάει στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε ετοιμάζει την Εθνική Ελλάδος χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους, Κώστα Μανωλά, Τάσο Δώνη και Ανδρέα Σάμαρη.

Χθες η Πολωνία  νίκησε 4-2 το Μαυροβούνιο και μετά από 12 χρόνια επιστρέφει και πάλι στη τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου. Στο 6ο λεπτό ο Μαζίνσκι έκανε το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Γκροσίτσκι  ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαυροβούνιοι κατάφεραν  αρχικά στο 78 με τον Μουγκόσα να μειώσουν σε 2-1 και πέντε λεπτά αργότερα με γκολ του Τομάσεβιτς να ισοφαρίσουν.

 

Όμως στο 86 ο Λεβαντόφσκι έδωσε προβάδισμα στη Πολωνία, ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε με το αυτογκόλ του Στοϊκοβιτς τρία λεπτά πριν  τη λήξη του αγώνα.

Στα μπαράζ θα διεκδικήσει τη πρόκριση της η Δανία που αναδείχθηκε ισόπαλη  1-1 με τη Ρουμανία. Στο 66 με πέναλτι ο Έρικσεν έκανε το 1-0 για τους Δανμούς, αλλά οι Ρουμάνοι ισοφάρισαν στο 88 με τον Ντέατς.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ