Όταν ο πατέρας των Αντετονκούμπο ευχαριστούσε την Ελλάδα και τα συλλυπητήρια των Μιλγουόκι Μπακς

Δείτε το βίντεο Νέα ενημέρωση 1-10-2017 08:12

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Γιάννη και του Θανάση Αντετονκούμπο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα τους.  

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπέστη ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι τις Παρασκευής (ώρα Αμερικής) στο σπίτι του στις ΗΠΑ σε ηλικία 53 ετών.

Στο βίντεο θα δείτε τη δήλωση που είχε κάνει στις κάμερες ο άτυχος άνδρας όταν ο γιος του είχε επιλεγεί ως ντραφτ στο NBA. Σε αυτές τις δηλώσεις εκθείαζε και ευχαριστούσε την Ελλάδα.

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του την σύζυγό του Βερόνικα, καθώς και τα παιδιά του, Θανάση, Γιάννη, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις Αντετοκούνμπο.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν είχε παρουσιάσει  πρόβλημα υγείας σχετιζόμενο με την καρδιά του. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2015 νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", παραπονούμενος τότε για έντονους πόνους στο στήθος. 

Την ίδια ώρα, οι Μιλγουόκι Μπακς εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατό του, εκφράζοντας τη στήριξή τους στον Γιάννη και την οικογένειά του.  

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τζον Χορστ, με δήλωσή του ανέφερε: «Η οικογένεια των Μπακς είναι συντετριμμένη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τσαρλς. Όλος ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές του είναι εδώ για να υποστηρίξουν τον Γιάννη και την οικογένειά του, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Ο Τσαρλς ήταν μεγάλο κομμάτι των Μπακς και θα λείψει σε όλους μας. Εκ μέρους των ιδιοκτητών, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και όλες οι προσευχές μας είναι στον Γιάννη και την οικογένειά του».