Ρίχνει καρφιά εντός και εκτός γηπέδου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Πήρε βραβείο και τους την... είπε!

Τα δικά τους βραβεία της χρονιάς στο ΝΒΑ μοίρασαν οι Starters. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αναδείχθηκε ο «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης», με τους τέσσερις από τους πέντε παρουσιαστές να τον ψηφίζουν.

Όταν παρέλαβε το βραβείο του, ο «Greek Freak»πέταξε το καρφάκι του στον ελληνικής καταγωγής Τας Μελά, που είχε πει πριν από δύο χρόνια ότι είναι «υπερεκτιμημένος».

«Πριν δύο χρόνια ο Τας είχε πει πως είμαι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης. Τώρα, το 2017, λέει ότι είμαι ο πιο βελτιωμένος. Το εκτιμώ», ανέφερε ο Έλληνας διεθνής.

«Είναι φαινόμενο. Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Αν προσθέσει στο ρεπερτόριό του και το σουτ, δεν θα μπορεί να τον σταματήσει κανένας και ίσως θα μπορεί να γίνει ο MVP», είπε  προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ο παρουσιαστής .

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει μια ιστορική πρωτιά στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου καθώς είναι ο πρώτος στην ιστορία που βρέθηκε στην πρώτη 20άδα σε πέντε στατιστικές κατηγορίες. Σε πόντους, ασίστ, ριμπάουντ, κλεψίματα και τάπες.