Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα-Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς την Κυριακή θα διεξαχθεί η 28η αγωνιστική. Όλοι οι αγώνες θα αρχίσουν την ίδια ώρα, στις επτά το απόγευμα.

Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα γίνει στην Τούμπα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι πράσινοι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές, λόγω απουσιών με σημαντικότερη αυτή του τιμωρημένου Μπεργκ, ενώ ροτέισον αναμένεται να κάνει και ο ΠΑΟΚ ενόψει κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον λεβαδειακό που καίγεται για βαθμούς, με στόχο τη νίκη η οποία θα τον χρίσει πρωταθλητή για 44η φορά.

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Κέρκυρα και θέλει τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στη συμμετοχή της στα play-off.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

AEK-ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ