Νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από τους «Ζωσιμάδες»- Σε δεινή βαθμολογική ο Ηρακλής

Δείτε το βίντεο

Προβάδισμα πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος για την Ξάνθη που νίκησε 1-0 τον ΟΦΗ στα Πηγάδια. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα υπέρ της θρακικής ομάδας πέτυχε στο 40 με αυτογκόλ ο Μητρόπουλος.

O Ντε Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λάζιτς γύρισε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή και ο παίκτης του ΟΦΗ έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Η τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται αύριο με τους αγώνες Άρης - Ολυμπιακός, Λεβαδειακός -ΑΕΚ και Λαμία - Ατρόμητος. 

Χθες βράδυ ολοκληρώθηκε η 17η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ καθώς στους Ζωσιμάδες με γκολ του Λέοβατς ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων έμεινε στους 25. Στο 31ο λεπτό του αγώνα ο Αθανασιάδης έπιασε κεφαλιά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, αλλά ο Λέοβατς πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Οκτώ λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Ακόστα ο Μαμπουλού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ κρατώντας το 1-0 για τον δικέφαλο.

Σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ επέβαλλε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον Ηρακλή που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Super League, λόγω οφειλών στον Νίκο Πουρτουλίδη. Ο Γηραιός αν τον εξοφλήσει μέχρι την πρώτη Φεβρουαρίου θα του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί.

Ο Ηρακλής έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς έως τώρα στο πρωτάθλημα με τη μία νίκη και τις πέντε ισοπαλίες του σε δεκαπέντε ματς και με αυτήν την ποινή πέφτει στους πέντε.