Έβαλαν βόμβα στο σπίτι του Κωστάκη Κουτσοκούμνη λίγο πριν την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

«Όταν κάνεις τομές, ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα» έγραψε στο facebook ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα

Την ώρα που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία την συγκρότηση της νέας ΚΕΔ(Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας) και την επανεκκίνηση των ελληνικών πρωταθλημάτων, τα οποία μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα είχαν «παγώσει», άλλο ένα θλιβερό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι έβαλαν βόμβα στα γραφεία της εταιρίας που διατηρεί στην Κύπρο ο επιτετραμμένος της FIFΑ, Kωστάκης Κουτσοκούμνης με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στη γυάλινη είσοδο και στον προθάλαμο της εισόδου του κτιρίου.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, με ανάρτησή του στο facebook συνέδεσε το απαράδεκτο περιστατικό με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.



«Όταν κάνεις τομές... ενίοτε θα πρέπει να πληρώνεις και το τίμημα. Όταν κάνεις τομές... ξαφνικά ο δρόμος γίνεται μοναχικός. Συνεχίζουμε. Η εβδομάδα τελειώνει καλά. Καλημέρα σας φίλες και φίλοι... εύχομαι μια ασφαλισμένη Πέμπτη» έγραψε χαρακτηριστικά ο επιτετραμμένος της FIFA στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Η FIFA και η UEFA πιέζουν τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

Παρέμβαση εισαγγελέων για την υπόθεση Μπίκα