Η FIFA και η UEFA πιέζουν τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων

Τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα στις 19 και 20 Νοεμβρίου;

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη, ανάμεσα στην FIFA, την UEFA και τον επιτετραμμένο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την Ελλάδα Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Εκεί συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως το «πάγωμα» των ελληνικών πρωταθλημάτων μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του πρώην αρχιδιαιτητή, Γιώργου Μπίκα.

Στην τηλεδιάσκεψη, αποφασίστηκε η συγκρότηση Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το θέμα των ξένων διαιτητών σε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος, που είχε τεθεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, κρίθηκε όμως μη πρόσφορο μέτρο.

Το ίδιο και ο διορισμός ξένου Προέδρου στην Κ.Ε.Δ., δεδομένης της εύλογης άγνοιας του για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.Η FIFA και η UEFA, παράλληλα εξέφρασαν τη λύπη τους που ακόμα δεν έχει βγει το επίσημο πόρισμα της πυροσβεστικής σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό, όμως όπως τόνισαν αυτό δεν πρέπει να «εγκλωβίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτός είναι και ο λόγος που δόθηκε στον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την ΠΔΕ της ΕΠΟ οδηγία για επανεκκίνηση των εθνικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ελλάδος, έστω και αν ακόμα δεν έχει εκδοθεί το επίσημο πόρισμα.

Όμως επειδή απαραίτητη προϋπόθεση για την επανεκκίνηση είναι η συγκρότηση της νέας ΚΕΔ, η έναρξη των πρωταθλημάτων για το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν αύριο στη συνεδρίαση που θα κάνει η ΠΔΕ της ΕΠΟ με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρενέβη ο Κουτσοκούμνης για τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα

Τι θα γίνει τελικά με τα ελληνικά πρωταθλήματα- Τι ανέφερε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top