Καταδικάζει την ανά��τηση του πανό εναντίον της Βοσνίας ο Γιώργος Βασιλειάδης

Ο Υφυπουργός αθλητισμού ζητάει την τιμωρία των δραστών

​Απαράδεκτο περιστατικό χαρακτήρισε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης την ανάρτηση ενός πανό που σήκωσαν κάποιοι εναντίον των Βοσνίων, στο χθεσινό αγώνα της Ελλάδας στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης, ζήτησε την τιμωρία των δραστών οι οποίοι γράφοντας για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, έθιξαν τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής δημοκρατίας.

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Γιώργος Βασιλειάδης εκ μέρους του συνόλου της Ελληνικής Κυβέρνησης εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη και αποτροπιασμό του για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας – Βοσνίας.Ο κ. Βασιλειάδης χαρακτηρίζει την ανάρτηση του φασιστικού πανό, εναντίον των Βοσνίων, που αφορούσε τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα, από ελάχιστο αριθμό θεατών, απαράδεκτο περιστατικό, το οποίο δεν συνάδει με τις Αρχές και τις Αξίες της Ελληνικής Δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον Ελληνικό Λαό. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι τέτοιου είδους ανθρωπόμορφα φασιστοειδή δεν έχουν καμία θέση στα ελληνικά γήπεδα, ιδίως στους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας και βρίσκεται ήδη σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία για να εντοπιστούν οι δράστες και να τιμωρηθούν, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πρόθεση να τους απαγορευθεί, διά βίου, η είσοδος στα γήπεδα»αναφέρει χαρακτηριστικα η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (14/11) η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την επομένη του Ελλά��α-Βοσνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλος με το απαράδεκτο πανό που ανύψωσαν στον αγώνα της Εθνικής με την Βοσνία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top