Βροχή τα γκολ και τα… λουλούδια! Σε ποια μπουζούκια τα "ΕΣΠΑΣΑΝ" οι παίκτες του Ολυμπιακού;

Η φιέστα των ερυθρολεύκων στο νυχτερινό κέντρο Fantasia

Χαμόγελα, selfies, αυτόγραφα, φωτογραφίες με θαυμαστές και φυσικά και θαυμάστριες! Έτσι συνεχίστηκε η φιέστα που έστησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0 μέσα στο Καραισκάκη.

Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα, οι πρώτοι παίκτες της ομάδας έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia για να γιορτάσουν την νίκη τους, κάτι που συνέχισαν να κάνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Και ενώ οι θαυμάστριες των ποδοσφαιριστών και οι οπαδοί της ομάδας - που διασκέδαζαν επίσης στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής - τους πλησίαζαν προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους, οι ίδιοι έδειχναν ιδιαιτέρως κεφάτοι, πίνοντας το ποτό τους, διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες του Κωνσταντινου Αργυρού, της Ελένης Φουρέιρα και του Πέτρου Ιακωβίδη και βγάζοντας μεταξύ τους selfies!

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε στην πίστα χαιρέτησε την ομάδα του Πειραιά που είχε ήδη μεγαλώσει, καθώς είχαν φτάσει και άλλοι παίκτες στο τραπέζι, και τους αφιέρωσε το κομμάτι του «Τα κατάφερες», γιατί όπως είπε από μικροφώνου «Η ομάδα του Ολυμπιακού τα κατάφερε σήμερα και νίκησε». Μάλιστα, στο video wall πίσω από τον καλλιτέχνη προβαλλόταν τόσο το σήμα της ομάδας, όσο και το 3 -0, ξεσηκώνοντας ακόμα πιο πολύ τους θαμώνες και υποστηρικτές της ομάδας!



Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη βραδιά αποκλειστικά στο star.gr


















Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή