Θετικές εξελίξεις για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Ο εφτά φορές πρωταθλητής της Formula το 2013 είχε πάθει ατύχημα στο σκι

​Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος το Δεκέμβριο του 2013, υπέστη ατύχημα στο σκι και έπεσε σε κώμα.

Ο 7 φορές πρωταθλητής της Formula 1 έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ μετά ��εταφέρθηκε στην κατοικία του στην Ελβετία όπου και συνέχισε τη θεραπεία του.Μπορεί τα νέα για την υγεία του που έκαναν το γύρο του κόσμου να ήταν απαισιόδοξα, ωστόσο όπως ανέφερε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Φεράρι, Ρος Μπράουν, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του για την κατάκτηση των τίτλων σε Μπένετον, Φεράρι και Μερτσέντες, ο Σουμάχερ δείχνει σημαντικά στοιχεία βελτίωσης.

«Η οικογένεια έχει επιλέξει να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το σέβομαι απόλυτα. Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια βελτίωσης στην υγεία του και προσεύχομαι καθημερινά για να πάει ακόμη καλύτερα. Δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί σέβομαι την απόφαση της οικογένειας του να μείνει μακριά από τη δημοσιότητα. Υπάρχουν πολλές φήμες για τον Μίκαελ και οι περισσότερες από αυτές είναι μακριά από την πραγματικότητα. Πρέπει όλοι να σεβαστούμε την προσωπική ζωή της οικογένειας και να μην της δημιουργούμε περισσότερα προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά.