Γυναικείο Εργασιακό Πρωτάθλημα Νίκος Γκάλης:Αφιερωμένο στη Ρ.Αλεβιζάκη που νοσεί από λευχαιμία

Πλατφόρμα ενημέρωσης για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου-Σύνθημα το «Αγωνιζόμαστε για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής»

​Ένα από τα μεγαλύτερα Εργασιακά Πρωταθλήματα της Ευρώπης άνοιξε και φέτος τις πύλες του, υποδεχόμενο τις 110 περίπου ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις του.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ «Νίκος Γκάλης», που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), ανακοίνωσε την έναρξη του 31ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες εργαζομένων, από τις μεγαλύτερες εταιρίες της χώρας και οι οποίες αριθμούν άνω 1.000 συμμετεχόντων.

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεχωρίζει η θέσπιση του Γυναικείου Εργασιακού Πρωταθλήματος ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», το οποίο θα αφιερωθεί εξ’ ολοκλήρου στην Ράνια Αλεβιζάκη, η οποία νοσεί από λευχαιμία. Το Πρωτάθλημά λοιπόν, για τον σκοπό του οποίου έχουν ήδη δώσει στήριξη καί βοήθεια σημαντικοί φορείς και άνθρωποι του αθλητισμού, θα αποτελέσει μία πλατφόρμα και ενημέρωσης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου, καθώς και ουσιαστική συνδρομή, προς τους ανθρώπους που νοσούν, ενώ θα έχει ως σύνθημά του το «Αγωνιζόμαστε για το Ροζ Φύλλο του Αγώνα της Ζωής».

raniaTOP-620x420.jpg

Μια από τις πιο έμπειρες παίκτριες του Πρωταθλήματος, με συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες των Εθνικών Πρωταθλημάτων Βίβιαν Γκόγκου, η οποία σε μία ανάπαυλα της προπόνησής της δήλωσε στο star.gr:

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που αγωνίζομαι στο μοναδικό γυναικείο εργασιακό Πρωτάθλημα της χώρας, το οποίο προάγει τον αθλητισμό! Το φετινό Πρωτάθλημα λοιπόν είναι αφιερωμένο στο σκοπό της Ράνιας, να νικήσει την λευχαιμία και γι’ αυτό θα ξεκινήσουμε την συμβολική ημερομηνία 18 Νοεμβρίου, που συμπίπτει με την εισαγωγή της Ράνιας για μεταμόσχευση. Όποιος γνωρίσει τη Ράνια, νοιώθει αμέσως την θετική της αύρα, είναι πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη. Εγώ προσωπικά την αποκαλώ έναν Ειρηνικό Πολεμιστή, που μας κάνει όλους πιο δυνατούς. Με μεγάλη χαρά, τιμή και περηφάνια συμμετέχουμε όλες και συμβάλουμε στον προσωπικό της αγώνα για ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ!!!»

γκογκου.jpg

Περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για το Πρωτάθλημα, τις συμμετέχουσες ομάδες και τον κοινωνικό σκοπό αυτού, μπορείτε να λαμβάνετε από τις σελίδες στο Facebook: www.facebook.com/basket4her και απο το υπό διαμόρφωση web site www.basket4her.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top