Ήρθε η ώρα για το αιώνιο ραντεβού της σεζόν:Ο Ολυμπιακό�� υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Οι ερυθρόλευκοι θα στηριχθούν στον ελληνικό τους κορμό

Ήρθε η ώρα για το αιώνιο ραντεβού της σεζόν:Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

​Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 στις 19:00.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα στηριχθούν στον ισχυρό ελληνικό τους κορμό και την εμπειρία των περισσότερων εκ των ξένων παικτών τους, ενώ οι "πράσινοι" στη δυνατότητά τους να αλλάξουν πρόσωπα και σχήματα στη διάρκεια του αγώνα.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης δε μπορεί να υπολογίζει στον Μάικ Τζέιμς, που είναι τραυματίας αλλά ούτε και στον Ντιμίτρις Νίκολας, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντίθετα, στη δωδεκάδα θα βρίσκεται ο Τζέιμς Φελντέιν, ο οποίος παίρνει τη θέση του Τζέιμς στην τετράδα των ξένων.

Στο ντέρμπι βρίσκονται 6.000 φίλαθλοι.

Ο Νικ Καλάθης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αρχηγός του "τριφυλλιού". Να σημειώσουμε επίσης πως για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποχώρησε από την αγωνιστική δράση.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Μάντζαρης, Σπανούλης, Παπανικολάου, Πρίντεζης, Γιανγκ, Μιλουτίνοβ, Γκριν, Χάκετ, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Μπιρτς και Λοτζέσκι.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλάθης Νικ, Καλάθης Πατ, Γιάννης Μπουρούσης, Μιχάλης Λούντζης, Τζέιμς Φελντέιν, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κέι Σι Ρίβερς, Νίκος Παππάς, Αντώνης Φώτσης, Λευτέρης Μποχωρίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top