Αποκλείστηκε ο Πελέ από τα προκριματικά Μουντιάλ 2018: «Έκανα άλλη μία μ@λ@κία»

Τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ο Γκρατσιάνο Πελέ

Αποκλείστηκε ο Πελέ από τα προκριματικά Μουντιάλ 2018: «Έκανα άλλη μία μ@λ@κία»

Την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον προπονητή “σκουάντρα ατζούρα”, Τζιαμπιέρο Βεντούρα, πλήρωσε ακριβά ο Γκρατσιάνο Πελέ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βεντούρα τον έκανε αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία με τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο επιθετικός της κινεζικής Σαντόνγκ Λουνένγκ αποκλείστηκε από την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την ΠΓΔΜ, μετά από απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού και τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας, η οποία στην ανακοίνωσή της ανέφερε:

«Το να αποτελείς μέλος της εθνικής ομάδας σημαίνει να μοιράζεσαι τις κοινές αξίες και να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που αρμόζει όταν φοράς τη μπλε φανέλα, ξεκινώντας από τον σεβασμό στο επιτελείο, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους”.

Ο Πελέ πάντως λίγα λεπτά μετά τον αγώνα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram πως μετάνιωσε για την ενέργειά του.

pele (451x452).jpg

«Δυστυχώς, έκανα ακόμη μία μαλ... Είχα μία απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον "μίστερ" (σ.σ. εννοεί τον προπονητή) και απέναντι στους συμπαίκτες μου, που έχουν αποδείξει τις αξίες τους μέσα σε αυτή τη φανταστική ομάδα της οποίας είμαστε μέλη. Κάθε σοβαρό λάθος έχει συνέπειες και είναι δίκαιο να αναλάβω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη απ΄ όλους».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top