Τι είπε στο star.gr o δικηγόρος τη�� Δεβετζή για την αφαίρεση των μεταλλίων της από την IAAF

«Θα υπάρξει θετική εξέλιξη για την Πηγή» δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Σίγουρος πως η Πηγή Δεβετζή δεν θα χάσει τα μετάλλια που κέρδισε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα το 2007 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008, δήλωσε στο star.gr ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το απόγευμα της Τρίτης η IAAF μέσα από την ιστοσελίδα της, ανέφερε πως ακύρωσε τα μετάλλια της άλτριας στους παραπάνω αγώνες, επειδή βρέθηκε θετική στην απαγορευμένη ουσία στανοζολόλη.

Μετά την ανακοίνωση που έβγαλε το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Δημητρακόπουλου και στην οποία επισημαίνει πως δεν μπορεί η IAAF να αφαιρέσει τα μετάλλια της Πηγής αλλά μόνο η Δ.Ο.Ε, ο δικηγόρος μιλώντας στο star.gr, έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις:

«Η υπόθεση της Πηγής Δεβετζή ως προς την ΔΟΕ είναι σε εκκρεμότητα και συγκεκριμένα είναι σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008. Η απόφαση της iaaf, που χειρίστηκε άλλο δικηγορικό γραφείο δεν επάγει ως αποτέλεσμα την αφαίρεση του Ολυμπιακού μεταλλίου της Πηγής Δεβετζή» είπε ο κύριος Δημητρακόπουλος και πρόσθεσε: «Αισιοδοξούμε ότι με την προσκόμιση ενώπιον της ΔΟΕ της έρευνας του Πανεπιστημίου της Κολωνίας και της USada(Αρχή καταπολέμησης ντόπινγκ των ΗΠΑ) που έχει σχέση με τα θέματα που διερευνώνται για την Ολυμπιονίκη μας, θα υπάρξει θετική εξέλιξη για την Πηγή Δεβετζή».

Ρεπορτάζ: Δέσποινα Μαλέλλη

ΔΙΑΒΑΣ��Ε ΕΠΙΣΗΣ

Τι απαντά η Δεβετζή μέσω του δικηγόρου της για τα μετάλλια που της αφαιρούν λόγω ντόπινγκ

Η Πηγή Δεβετζή χάνει τα μετάλλιά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top