Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 24χρονου Jose Fernandez για την έγκυο γυναίκα του

Τραγικό τέλος για το αστέρι των Miami Marlins

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 24χρονου Jose Fernandez για την έγκυο γυναίκα του

​Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο πριν γίνει πατέρας ο 24χρονος πίτσερ των Miami Marlins, Jose Fernandez.

ω (640x427).jpg

Το νήμα της ζωής του κόπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το σκάφος στο οποίο επέβαινε, αναποδογύρισε στα βράχια του Miami Beach.

παίκτης 4 (640x480).jpg

Σύμφωνα με τον Lorenzo Veloz του Florida Fish and Wildlife Conservation Commission το πλοίο παρέμεινε για ώρες στο νερό αναποδογυρισμένο, οι κινητήρες του ήταν βυθισμένοι και τα συντρίμμια διασκορπισμένα στα βράχια.

συντρίνια (640x427).jpg

«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ουρλιάξω από δυσπιστία. Ο Jose κέρδισε την αγάπη όλων. Νιώθω σαν να έχασα έναν γιο Ο Jose είχε τον ενθουσιασμό και το πάθος ενός μικρού παιδιού όταν έπαιζε» συγκλονισμένος ο μάνατζερ του 24χρονου πίτσερ, Don Mattingly.

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τρεις σορούς. Οι δύο βρέθηκαν κάτω από το σκάφος και η μία στην προβλήτα και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στον ιατροδικαστή.

παίκτης 3 (640x420).jpg


«Φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η ταχύτητα στον αντίκτυπο και τη σοβαρότητα του δυστυχήματος. Φαίνεται πως είχε τερματίσει το κοντέρ όταν χτύπησε στην προβλήτα και αναποδογύρισε το σκάφος, προκαλώντας τον θάνατό τους» δήλωσε ο Veloz.

παίκτης 5 (640x480).jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πίτσερ των Miami Marlins έχασε τη ζωή του από τραυματισμό και όχι από πνιγμό ενώ όπως επισημαίνει ο Veloz κανένα από τα 3 θύματα δεν φορούσε σωσίβιο.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως τα βράχια ήταν δύσκολο να γίνουν ορατά στη διάρκεια της νύχτας. Οι έρευνες για το δυστύχημα συνεχίζονται, με τις αρχές να αποκλείουν ότι συνδέεται με κατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών.

κοπέλα.jpg

Λίγες μέρες πριν χάσει τη ζωή του ο Jose Fernandez, είχε δημοσιεύσει στην προσωπική του σελίδα στα social media μία φωτογραφία που απεικόνιζε την έγκυο κοπέλα του, ενώ στη λεζάντα, έγραψε: «Είμαι έτοιμος για όπου πρόκειται να μας πάει αυτό το ταξίδι μαζί».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top