Ζοζέ Μουρίνιο: Ο Μπραντ Πιτ είναι μ@λ@κ@ς που επέλεξε την Τζολί και όχι την Άνιστον

Ο προπονητής δεν ανήκει σε αυτούς που τρελαίνονται για την Αντζελίνα

Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να παραμιλούν βλέποντας την Αντζελίνα Τζολί, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Πορτογάλο προπονητή, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος χαρακτήρισε μ@λ@κ@ τον Μπραντ Πιτ, όχι επειδή χώρισε την Αντζελίνα Τζολί αλλά γιατί άφησε να του φύγει η Τζένιφερ Άνιστον.

Η αποκάλυψη γίνεται στο νέο βιβλίο που έγραψε ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Μπίσλι για την ζωή του Special One, το οποίο φέρει τον τίτλο «Jose Mourinho: Up Close and Personal» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σε κάποια από τις σελίδες του βιβλίου περιγράφεται μία συνάντηση που είχε ο προπονητής με την Τζένιφερ Άνιστον το 2006, την περίοδο που ο Μπραντ Πιτ, της είχε ζητήσει διαζύγιο και είχε συνάψει σχέση με την Αντζελίνα.

Ο Μουρίνιο εκείνη την περίοδο βρέθηκε με την Τσέλσι στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή στο λόμπι εμφανίστηκε η ξανθιά ηθοποιός, και όπως αναφέρεται στο βιβλίο, όλοι οι άνδρες της ομάδας έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας την Τζένιφερ.

Μόλις η ξανθιά Άνιστον απομακρύνθηκε, ο Μουρίνιο ξαναβρήκε την μιλιά του και είπε: «Γαμ@το, Μπραντ Πιτ, τι μαλ@..ας. Τζένιφερ Άνιστον 1, Αντζελίνα Τζολί 0».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση της Άνιστον μετά το διαζύγιο των Μπραντζελίνα-Αγέλαστη η ηθοποιός

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο άγριος καβγάς του Μπραντ Πιτ με ένα από τα παιδιά οδήγησε στο διαζύγιο!

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Δημόσιος ΚΑΥΓΑΣ Πιτ -Τζολί στο πάρκο!

Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ»! Ικέτευε την Αντζελίνα να μη χωρίσουν