Ζοζέ Μουρίνιο: Ο Μπραντ Πιτ είναι μ@λ@κ@ς που επέλεξε την Τζολί και όχι την Άνιστον

Ο προπονητής δεν ανήκει σε αυτούς που τρελαίνονται για την Αντζελίνα

Ζοζέ Μουρίνιο: Ο Μπραντ Πιτ είναι μ@λ@κ@ς που επέλεξε την Τζολί και όχι την Άνιστον

Μπορεί οι περισσότεροι άντρες να παραμιλούν βλέποντας την Αντζελίνα Τζολί, δε συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Πορτογάλο προπονητή, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος χαρακτήρισε μ@λ@κ@ τον Μπραντ Πιτ, όχι επειδή χώρισε την Αντζελίνα Τζολί αλλά γιατί άφησε να του φύγει η Τζένιφερ Άνιστον.

Η αποκάλυψη γίνεται στο νέο βιβλίο που έγραψε ο Βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Μπίσλι για την ζωή του Special One, το οποίο φέρει τον τίτλο «Jose Mourinho: Up Close and Personal» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σε κάποια από τις σελίδες του βιβλίου περιγράφεται μία συνάντηση που είχε ο προπονητής με την Τζένιφερ Άνιστον το 2006, την περίοδο που ο Μπραντ Πιτ, της είχε ζητήσει διαζύγιο και είχε συνάψει σχέση με την Αντζελίνα.

Ο Μουρίνιο εκείνη την περίοδο βρέθηκε με την Τσέλσι στο ξενοδοχείο Beverly Hills Hotel στο Λος Άντζελες. Κάποια στιγμή στο λόμπι εμφανίστηκε η ξανθιά ηθοποιός, και όπως αναφέρεται στο βιβλίο, όλοι οι άνδρες της ομάδας έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας την Τζένιφερ.

Μόλις η ξανθιά Άνιστον απομακρύνθηκε, ο Μουρίνιο ξαναβρήκε την μιλιά του και είπε: «Γαμ@το, Μπραντ Πιτ, τι μαλ@..ας. Τζένιφερ Άνιστον 1, Αντζελίνα Τζολί 0».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΠΡΩΤΗ δημόσια εμφάνιση της Άνιστον μετά το διαζύγιο των Μπραντζελίνα-Αγέλαστη η ηθοποιός

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο άγριος καβγάς του Μπραντ Πιτ με ένα από τα παιδιά οδήγησε στο διαζύγιο!

ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Δημόσιος ΚΑΥΓΑΣ Πιτ -Τζολί στο πάρκο!

Πιτ για Τζολί: «Είναι τρελή, αλλά την αγαπώ»! Ικέτευε την Αντζελίνα να μη χωρίσουν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top