Οι χάκερς «ξαναχτυπούν»: Ντοπαρισμένος ο Ναδάλ; Τι απαντά ο τενίστας!

Νέος σάλος με έγγραφα που λέγεται ότι κλάπηκαν από την WADA

Οι χάκερς «ξαναχτυπούν»: Ντοπαρισμένος ο Ναδάλ; Τι απαντά ο τενίστας!

Δίχως τέλος είναι ο σάλος στον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς οι χάκερς «Fancy Bears» επιμένουν ότι έχουν στην κατοχή τους έγγραφα της WADA για ντοπαρισμένους αθλητές, εμπλέκοντας, αυτή τη φορά, τον Ράφαελ Ναδάλ!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι χάκερς, με καταγωγή από την Ρωσία, έβαλαν μπουρλότο την περασμένη εβδομάδα, υποστηρίζοντας πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο κορυφαίοι Αμερικανοί αθλητές, οι οποίοι κατέκτησαν ακόμα και χρυσά μετάλλια, ήταν «ντοπέ».

Και στην περίπτωση του Ναδάλ, η ομάδα «Fancy Bear» υποστηρίζει ότι έγγραφα τα οποία υπέκλεψε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (WADA), δείχνουν ότι ο κορυφαίος τενίστας έκανε χρήση της ουσίας betamethasone στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009, καθώς και της ουσίας corticotrophins στις 8 Αυγούστου του 2012.

Έξαλλος, ο κορυφαίος τενίστας -ο οποίος, στις προαναφερόμενες ημερομηνίες δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις- διέψευσε πως έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για να βελτιώσεις τις επιδόσεις του στα κορτς, λέγοντας χαρακτηριστικά: «όλα είναι ψέματα και αυτό αποδεικνύεται. Όλα έχουν γίνει με σχετική άδεια από την WADA και το θέμα έχει φουντώσει για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Υπολήψεις σπιλώνονται και καριέρες κινδυνεύουν για να κάνουν κάποιοι την πολιτική τους στον αθλητισμό. Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top