Πικρή αρχή στο Europa League: Έχασε 1 - 2 ο ΠΑΟ από τον Άγιαξ

«Γολγοθάς» η πρόκριση για το «τριφύλλι» / πρώτη ανάρτηση: 15-09-2016, 22:05

Πικρή αρχή στο Europa League: Έχασε 1 - 2 ο ΠΑΟ από τον Άγιαξ

Τάσεις… αυτοκαταστροφής παρουσίασε ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 1 - 2 από τον Άγιαξ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa League. Τα λάθη που έκανε η ελληνική ομάδα, η οποία έμεινε στο τέλος με 9 παίκτες, καθιστούν πλέον δύσκολη την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

To σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό, όταν, μετά από σέντρα του Γουακάσο και κακή απομάκρυνση του Ονάνα, ο Μπεργκ σούταρε εύστοχα σε κενή εστία.

Η ισοφάριση ήρθε στο 34', με τον Ιβανόφ να τροφοδοτεί άθελά του τον Τραορέ και εκείνος να πλασάρει τον Στιλ στην κλειστή γωνία.

17087141 (800x534).jpg

Στο 67ο λεπτό, ο Άγιαξ διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Στιλ απέκρουσε με τα πόδια το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κλάασεν και ο Ρίντεβαλντ -αν και είχε μπει στην περιοχή πριν από την εκτέλεση- έσπρωξε την μπάλα στην άδεια εστία.

17087326 (800x589).jpg

Τρία λεπτά μετά, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να παίζει με δέκα παίκτες, αφού ο Ιβανόφ πήρε κόκκινη! Ο Γιουνές πέρασε έξω από την περιοχή και έπεσε στο έδαφος, ο Βούλγαρος τον βρήκε με το χέρι και δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα... Ωστόσο, με έναν λιγότερο κατέληξε και ο Άγιαξ, καθώς, σε μαρκάρισμα από πίσω του Ζίγεκ, ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη και τον απέβαλε!

Στις καθυστερήσεις, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας έγιναν εννέα, καθώς ο Γουακάσο πήρε δεύτερη κίτρινη, για διαπληκτισμό με τον Γκούντελι.

17087128 (800x569).jpg

Στο μεταξύ, με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Φιορεντίνα στην Τούμπα, ενώ, λίγο νωρίτερα, ο Ολυμπιακός έκανε πρεμιέρα με νίκη, κερδίζοντας 1 - 0 την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Κουτρουμπή, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Ζέκα, Λεντέσμα, Γουακάσο, Λουντ, Μπεργκ

Άγιαξ: Ονανά, Βέλτμαν, Ρίντεβαλντ, Σάντσες, Τραορέ, Κλάασεν, Γιουνές, Ζίγεκ, Βιργκίβερ, Γκουντέγι, Ντάικς

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top