Δέκα μήνες αποκλεισμός στον Λόχτε για την υποτιθέμενη ληστεία στο Ρίο

Δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Δέκα μήνες αποκλεισμός στον Λόχτε για την υποτιθέμενη ληστεία στο Ρίο

Ο Ράιαν Λόχτε συνεχίζει να πληρώνει ακριβά τις ανοησίες του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, με την υποτιθέμενη ένοπλη ληστεία της οποίας έπεσε θύμα, ενώ είχε προκαλέσει ζημιές, μεθυσμένος, σε πρατήριο βενζίνης.

Ο 32χρονος Αμερικανός Ολυμπιονίκης κολυμβητής πέρα από σχεδόν όλους τους χορηγούς του έχασε και το δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες για τους επόμενους δέκα μήνες. Αυτή ήταν η κοινή απόφαση που πήρε η Ολυμπιακή Επιτροπή των Ηνωμένων Πολιτειών με την ομοσπονδία κολύμβησης της χώρας.

Αυτό σημαίνει πως ο Λόχτε δεν θα συμμετάσχει στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται να αποσυρθεί από τη δράση και τις αγωνιστικές πισίνες.

Όπως είχε καταγγείλει, ο ίδιος και τρεις ακόμα κολυμβητές, έπεσαν θύματα ληστείας με την απειλή όπλου σε ταξί, καθώς επέστρεφαν στο Ολυμπιακό χωριό από μια νυχτερινή έξοδο. Η αστυνομία, όμως, απέδειξε ότι οι κολυμβητές είχαν προξενήσει ζημιές στην τουαλέτα βενζινάδικου και στη συνέχεια συνεπλάκησαν με τους εργαζόμενους, που ζητούσαν, δικαιολογημένα, αποζημίωση για της ζημιές. Ενας από το προσωπικό τράβηξε όπλο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία και τους ανάγκασε να πληρώσουν.

Ο Λόχτε έχει παραδεχθεί ότι ήταν μεθυσμένος και ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να ταξιδέψει ξανά στη Βραζιλία, καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Βέβαια ο Αμερικανός πρωταθλητής δήλωσε στεναχωρημένος για τα προβλήματα που δημιούργησε και για να ξεχάσει την περιπέτεια του, δέχτηκε την πρόταση του τηλεοπτ��κού σταθμού «ABC» να λάβει μέρος στο σόου «Dancing With the Stars»...

Διαβάστε επίσης:




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top