Μάθημα ψυχής στους Παραολυμπιακούς: Έπεσε, σηκώθηκε και συνέχισε με την Ολυμπιακή Φλόγα!

«Μην τα παρατάς ποτέ!»

​Το πιο τρανό μάθημα δύναμης έδωσε μία Παραολυμπιονίκης κατά την τελετή έναρξης των Αγώνων στην Βραζιλία: τη στιγμή που κουβαλούσε την Ολυμπιακή δάδα μέσα στο «Μαρακανά», γλίστρησε λόγω της βροχής, ωστόσο… στάθηκε ξανά στα πόδια της και συνέχισε τη διαδρομή!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, για το άναμμα του βωμού στήθηκε μία ανθρώπινη αλυσίδα: ο Αντόνιο Ντελφίνο ντε Σόουζα, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών υποχρεώθηκε σε ακρωτηριασμό του χεριού του, μπήκε στο στάδιο με την Φλόγα, την παρέδωσε στην Μαρσία Μαλσάρ και εκείνη με τη σειρά της στην Άντρια Ρόκα Σάντος, αθλήτρια με προβλήματα όρασης, η οποία την έδωσε στον Τσοντοάλντο Σίλβα, τον Παραολυμπιονίκη που άναψε το βωμό.

teleti1 (1) (610x800).jpg

Με την καταρρακτώδη βροχή να πέφτει ασταμάτητα, η Μαρσία Μαλσάρ έκανε την πορεία της στο «Μαρακανά» με την Ολυμπιακή δάδα με το αριστερό της χέρι και στο δεξί είχε το ειδικό μπαστούνι με το οποίο περπατά εξαιτίας ενός κινητικού προβλήματος.

teleti24 (1) (635x800).jpg

Ξαφνικά, η Παραολυμπιονίκης γλίστρησε και έπεσε στο έδαφος, όπως και η δάδα, αλλά… δεν σταμάτησε! Με το κοινό στο στάδιο να την χειροκροτεί θερμά, σηκώθηκε, πήρε ξανά την Φλόγα στα χέρια και συνέχισε!

teleti4 (1) (800x558).jpg

«Μην τα παρατάς ποτέ!», είναι το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο με το στιγμιότυπο, το οποίο προκαλεί ρίγη συγκίνησης και έχει γίνει viral στα social media.

teleti2 (800x570).jpg

Δείτε στο βίντεο το περιστατικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η καρδιά δεν έχει όρια»: ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top