Ο Μέσι αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά!

Τι είπε ο «Λίο» για την επιστροφή του στην εθνική Αργεντινής

Ο Μέσι αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά του ξανθά!

Ο Λιονέλ Μέσι ανακάλεσε την απόφαση του, επέστρεψε στην εθνική ομάδα και οδήγησε την Αργεντινή στην κορυφή του προκριματικού ομίλου της Νότιας Αμερικής, ενόψει του Μουντιάλ 2018, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα σημείωσε μπροστά σε 40.000 συμπατριώτες του, το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση με την Ουρουγουάη και γνώρισε την αποθέωση.


Ο «Λίο» σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό του Μπουένος Αϊρες μίλησε για την επιστροφή του, αλλά και για την απόφαση του να βάψει ξανθά τα μαλλιά του: «Έκανα την αλλαγή για ξεκινήσω από το μηδέν. Είχαν συμβεί πολλά πράγματα και είπα στον εαυτό μου: πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή.»

Σε ερώτηση για τον χαμένο τελικό του Copa America με τη Χιλή, αλλά και στην απόφαση να αποχωρήσε�� από την εθνική τόνισε: «Ετσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Τα πάντα κατέρρευσαν. Ένιωθα πως εκείνος ο τελικός θα ήταν αλλιώς, με δεδομένο το πως ήταν η ομάδα και το πως παίξαμε στη διοργάνωση. Τώρα ξεκινώ από την αρχή και θέλω να οδηγήσω την εθνική στην κορυφή του κόσμου.»

Διαβάστε επίσης:



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top