ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Πετρούνια στο Star: Τι είπε για την σύντροφο του και τα παιδιά-ΒΙΝΤΕΟ

Οι δυσκολίες, οι διακοπές και οι χαρές! Τα έχει όλα η ζωή του χρυσού Ολυμπιονίκη

​Λίγες ημέρες μετά την μεγάλη επιτυχία του στο Ρίο και την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, μίλησε αποκλειστικά στο Star για την εμπειρία που έζησε στην Βραζιλία και τα συναισθήματα του για την σημαντική διάκριση!

Ο σπουδαίος αθλητής πριν φύγει για διακοπές άνοιξε την καρδιά του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και μίλησε για την ζωή του μετά την Ολυμπιάδα!

Αν και θέλει να ξεκουραστεί και να κοιμηθεί, ακόμη δεν τα έχει καταφέρει, καθώς όπως είπε, χτυπά συνεχώς το τηλέφωνο του! Είναι άνθρωποι που τον καλούν για να τον συγχαρούν!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έκρυψε την χαρά του για την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος, ενώ υπενθύμισε τις δυσκολίες του αθλήματος που έχει επιλέξει, τονίζοντας τον μεγάλο ρόλο που παίζουν οι λεπτομέρειες.

Αναφέρθηκε στα επιτεύγματα και άλλων σπουδαίων αθλητών της ενόργανης γυμναστικής, όπως οι: Ι. Μελισσανίδης, Δ.Ταμπάκος, Β Μάρας, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην σύντροφο του και αθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκαναν η Άννα Κορακάκη και η Κ.Στεφανίδη για τις συνθήκες προπόνησης των πρωταθλητών στην Ελλάδα, ο «άρχοντας» των κρίκων αναγνώρισε ότι υπάρχουν δύσκολες καταστάσεις, παραδέχτηκε πως υπάρχουν ελλείψεις, ωστόσο τόνισε ότι οι συνθήκες παλιότερα ήταν πιο δύσκολες στις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά.

Τέλος, κάλεσε τους γονείς να πάνε τα παιδιά στα γυμναστήρια και εξέφρασε την χαρά του για τους μαθητές που θέλουν να μιμούνται το παράδειγμα του!

«Να φύγουμε από το Facebook, τους δρόμους και τα ναρκωτικά και να στραφούμε στον αθλητισμό, γιατί το έχουμε ανάγκη», είπε μεταξύ άλλων!

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Δείτε επίσης:

Αγκαλιές, λουλούδια και συγκίνηση για τον Λευτέρη Πετρούνια! Έφτασε στην Αθήνα ο Ολυμπιονίκης

Η μητέρα του Πετρούνια ΞΕΣΠΑ: Έχω θυμό μέσα μου! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που έγινε!

Από τους Ολυμπιακούς… στο μόντελινγκ; Στην δοκό με 12ποντα η Μιλλούση! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top