Η Ντουάρτε βγάζει στη σέντρα τον Μπολτ: Μου έδειξε την… αστραπή του κ��ι με έριξε!

«Είναι αργός στο σεξ, το κάναμε δύο φορές – Τα προσόντα του δεν είναι πολύ μεγάλα»

Η Ντουάρτε βγάζει στη σέντρα τον Μπολτ: Μου έδειξε την… αστραπή του και με έριξε!

Μπορεί να ισχυρίστηκε ότι ντρέπεται που βρέθηκε στο κρεβάτι με τον Μπολτ και πως δεν ήθελε δημοσιότητα, ωστόσο δίνει τις συνεντεύξεις τη μία μετά την άλλη.

Ο λόγος για την Τζέιντι Ντουάρτε, την 20χρονη με την οποία πέρασε ξέφρενη νύχτα πάθους ο Μπολτ και που τελικά απεδείχθη ότι ήταν χήρα μεγαλοεμπόρου ναρκωτικών της Βραζιλίας και μάλιστα με δύο παιδιά.

Μιλώντας στη Daily Mail, η Ντουάρτε έβγαλε στη σέντρα τον άνθρωπο-αστραπή, λέγοντας πως ο Μπολτ την έριξε με… την αστραπή του και αποκαλύπτοντας πικάντικες λεπτομέρειες για τα προσόντα του!

Η Ντουάρτε αποκάλυψε ότι ο Μπολτ τη φλέρταρε δείχνοντάς της τους κοιλιακούς του, τους οποίους η ίδια εντυπωσιασμένη άγγιζε, και μιλώντας της στα βραζιλιάνικα μέσω… του Google Translate!

«Στάθηκε μπροστά μας και ξαφνικά σήκωσε τη μπλούζα του και μας έδειξε τους κοιλιακούς του. Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο. Έπρεπε να τον πλησιάσω και να τους ακουμπήσω για να το πιστέψω. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τους κοιλιακούς που έβλεπα ώστε στην αρχή δεν είχα προσέξει ότι χάιδευα τον Γιουσέιν Μπολτ» είπε η 20χρονη.

37873C0300000578-3755509-image-a-47_1471996790049.jpg
Η Ντουάρτε όπως ήταν ντυμένη στο κλαμπ που γνώρισε τον Μπολτ

Όπως αποκάλυψε, ο Μπολτ την κυνήγησε για να περάσουν ένα καυτό βράδυ μαζί και τα κατάφερε όταν η Ντουάρτε είχε βγει από το κλαμπ για να πάρει ταξί. Της έκανε την χαρακτηριστική πόζα-κατατεθέν του, της αστραπής, και η Ντουάρτε ενέδωσε.

Usain-Bolt.jpg
«Τότε ήταν που αποφάσισα να ενδώσω. Με τράβηξε στο ταξί και μου έδωσε ένα απίστευτο φιλί» είπε στη Daily Mail.

«Κάναμε σεξ ακούγοντας Ριάνα - Είναι πολύ αργός»

Τονίζοντας ότι δεν της προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι πήγαν στο Ολυμπιακό Χωριό και όχι σε ακριβό ξενοδοχείο, η 20χρονη συνέχισε με το τι συνέβη στο δωμάτιο του Μπολτ.

3787450F00000578-3755509-image-a-53_1471997157050.jpg
«Ο Μπολτ έβαλε μουσική, το τραγούδι Work της Ριάνα. Πιστεύω ότι του αρέσει να το ακούει ενώ κάνει σεξ» είπε, πριν αρχίσει τις πιπεράτες λεπτομέρειες για τη νύχτα πάθους.

«Ήταν πολύ παθιασμένο ό,τι συνέβη. Καταβροχθίζαμε ο ένας τον άλλο. Έχει το κορμί ενός πρωταθλητή αλλά τα ανδρικά του προσόντα είναι κανονικά. Περίμενα ότι θα ήταν γρήγορος αλλά έκανα το πιο αργό σεξ της ζωής μου. Κάναμε σεξ για 40 λεπτά, μετά ξεκουράστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια κάναμε ξανά σεξ. Ήταν γρήγορος στην ανάκαμψή του αλλά δεν κάναμε σεξ για τρίτη φορά» αποκάλυψε.

Η καυτή βραδιά, σύμφωνα με την Ντουάρτε, τελείωσε στις 9 το πρωί με τον Μπολτ να της δίνει 100 ευρώ για να πάρει ταξί.

Δείτε ακόμη:

Ψώνισε από σβέρκο ο Μπολτ:Χήρα μεγαλομαφιόζου με 2 παιδιά η «φοιτήτρια» με την οποία κοιμήθηκε!

Από κρεβάτι σε κρεβάτι έτρεχε ο Μπολτ:Με τρεις γυναίκες το ίδιο βράδυ πέρασε ο Ολυμπιονίκης!

Ooo my Gold: Η φοιτήτρια μιλά για το..100άρι του Μπολτ στο κρεβάτι και ρίχνει το διαδίκτυο!

ΧΑΜΟΣ! Καυτή νύχτα με σέξι μελαχρινή για Μπολτ στο Ρίο – Οι ΦΩΤΟ που τον καίνε!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top