Ρατσιστική επίθεση του Μπεργκ σε παίκτη της Μπρόντμπι; Τι απαντά ο ΠΑΟ!

«Πόλεμος» λίγο πριν τη ρεβάνς για το Europa League

Ρατσιστική επίθεση του Μπεργκ σε παίκτη της Μπρόντμπι; Τι απαντά ο ΠΑΟ!

​Στην αντεπίθεση περνά ο Παναθηναϊκός μετά την καταγγελία της Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά του Μάρκους Μπεργκ κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα για το Europa League, που έληξε με νίκη της ελληνικής ομάδας (3 - 0).

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς, οι Δανοί υποστηρίζουν πως ο Μπεργκ (που σκόραρε δύο φορές στον αγώνα στην Λεωφόρο) επιτέθηκε φραστικά στον Λέμπογκανγκ Πίρι. «Στη φυσούνα μετά το ματς δεν αρνήθηκε στους συμπαίκτες μου πως με αποκάλεσε “πίθηκο” επειδή συμπεριφερόμουν έτσι όπως υποστήριζε. Η ερώτηση μου είναι τι πιστεύει για τους συμπαίκτες του που είναι μαύροι όπως εγώ; Ανεξάρτητα από που κατάγεται κάποιος ή πως δείχνει εμφανισιακά είναι απαράδεκτο να τον συγκρίνεις με ένα ζώο. Είμαστε ό��οι άνθρωποι και παίζουμε ποδόσφαιρο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ποδοσφαιριστής.

Με επιστολή του προς την UEFA, ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για ψευδείς δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Μπρόντμπι και του προπονητή, καθώς και για ύβρεις προς τον Μπεργκ από τους παίκτες της Μπρόντμπι, τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και μέσω του Ίντερνετ.

Θεωρώντας πως στόχος της Μπρόντμπι είναι να ανέβει το θερμόμετρο ενόψει της ρεβάνς στην Κοπεγχάγη, μεθαύριο, Πέμπτη, οι «πράσινοι» ζητούν υψηλότερα μέτρα ασφαλείας, επιπλέον προστασία και έναν ακόμη παρατηρητή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top