ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό στην πάλη: Οι Μ��γγόλοι έχασαν το μετάλλιο και… ΓΔΥΘΗΚΑΝ για διαμαρτυρία!

Ο Ουζμπέκος Ναβρουζόφ πήρε την τρίτη θέση μετά από επιβολή ποινής στον Γκαντζορίγκ

Ένα απίστευτο σκηνικό εξελίχθηκε την τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο αγώνισμα της πάλης.

Οι προπονητές του Μογγόλου παλαιστή Μαντακναράν Γκαντζορίγκ γδύθηκαν μπροστά στους κριτές για να διαμαρτυρηθούν για μια απόφαση που στερούσε το χάλκινο μετάλλιο από τον αθλητή τους φέρνοντας το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Τελικά, κατάφεραν να δώσουν το μετάλλιο στον αντίπαλο του Γκαντζορίγκ, Ουζμπέκο Ικχτιγιόρ Ναβρουζόφ, καθώς απορρίφθηκε η ένστασή τους και κέρδισε έναν ακόμη πόντο!

Συγκεκριμένα, στον τελικό των ρεπεράζ στην πάλη για το χάλκινο μετάλλιο, λίγο πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 6-6. Ο Ουζμπέκος κέρδισε έναν πόντο 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ήρθε αγκαλιά με το χάλκινο μετάλλιο.

Ωστόσο, είχε την ατυχή έμπνευση να αρχίσει να πανηγυρίζει αντί να παλεύει! Το οποίο, φυσικά, απαγορεύεται! Ως αποτέλεσμα, οι κριτές έδωσαν έναν πόντο ποινής στον Γκαντζορίγκ και το παιχνίδι ήρθε πάλι στα ίσια.

Αυτό έκανε έξαλλους τους προπονητές του Μογγόλου παλαιστή, οι οποίοι δεν δίστασαν να πάνε μπροστά από τους κριτές και να αρχίσουν να γδύνονται για διαμαρτυρία! Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, δεν δίστασε να τα βγάλει όλα εκτός από το εσώρουχο!

Αφού τα πράγματα ηρέμησαν με τη βοήθεια και των ανδρών της ομάδας ασφαλείας, οι προπονητές του Μογγόλου παλαιστή υπέβαλαν ένσταση, η οποία απορρίφθηκε. Έτσι, ο Ουζμπέκος πήρε έναν ακόμη πόντο (λόγω της απορριφθείσας ένστασης) και με 8-7 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top